Om mig

Mit personlige narrativ

Jeg bruger mit eget narrativ/fortælling- særligt i mit terapeutiske arbejde. Det er vigtig for mig at være åben og ærlig. Samtidig har jeg erfaret at det er til stor gavn for mine klienter. Faktisk har de omtalt det som værende vigtigere end mine uddannelser. Du kan læse mere om min særlige tilgang her.

Dine ord skaber din virkelighed

Jeg har formået ikke blot at overleve det som livet har kastet imod mig, men rent faktisk er jeg endt med at trives rigtig godt. Stofmisbrug og psykiske udfordringer er benhårdt at overvinde, men det er muligt! De sværeste ting i mit liv er også det som jeg har lært mest af og til dels skabt den jeg er i dag. Jeg havde aldrig interesseret mig for det narrative, hvis ikke jeg selv havde ændret min historie så radikalt. Der er virkelig meget identitet og kraft i det vi går og fortæller om os selv og andre. For det meste gør vi det helt ubevist og det er synd. For når vi bliver bevidste om hvad der kommer ud af munden på os, har vi muligheden for at nå uanede højder.

På billedet til venstre ses en ung mand som stort set har givet på på livet. Helt væk på en masse stoffer på en festival et eller andet sted i Tyskland..

Livets gaver

På billedet til højre ses den samme mand, dog 10 år ældre. Jeg ændrede mit narrativ og derved mit liv radikalt. Ja faktisk vendte jeg det helt på hovedet. I mellem de to billeder er der en uendelig lang rejse som der ikke er plads til at uddybe her. Men jeg synes at billedet til højre illustrerer meget godt hvordan at ens narrativ kan ændre den verden man lever i. Jeg gik i hvert fald fra at være en psykisk udfordret, vred mand på stoffer til at være selvstændig familiefar med håb og drømme om at hjælpe andre.

Folk har en tendens til at vise deres bedste, ja nærmest perfekte side frem. Dette gør sig især gældende online og særligt på de sociale medier. Jeg har derfor valgt at bruge den anden spalte på, at vise et lidt anderledes CV frem. Min hensigt er at det er ok ikke at være perfekt og at vi alle har haft vores at kæmpe med. Jeg har valgt at fokusere på en anden fortælling og du kan gøre det samme.

1996-1997 skolepsykolog grundet manglende livslyst
2005- 2006 ungdomspsykolog grundet depressive tanker
2009-2011 misbrugskonsulent grundet stof og hashmisbrug
2011 Dagbehandling grundet stof og hashmisbrug
2016 Ambulant psykiatrisk behandling grundet svær OCD
2017-2019 Psykomotorisk terapi grundet insomni

Personlige kernekompetencer

Nedenfor kan du se mine udvalgte personlige kernekompetencer

Respektfuld

Det er vigtigt for mig, at møde alle i en ligeværdig relation. Der er ikke nogen som er mere værd end andre lige meget hvordan de ser ud, hvad de har af titler, penge mm.

Disciplineret

Der er mange måde at være disciplineret på. Min måde kommer til udtryk ved radikale livsændringer, at jeg ofte når mine mål og i bund og grund lever det liv jeg har drømt om.

Hyperfokuseret

Jeg har en unik evne til at tage en masse data ind samt bearbejde dette lynhurtigt og effektivt. Lige meget om det er et individ, projekt eller organisation jeg arbejder med.

(ud)dannet

Jeg har på mange måde levet et hårdt og alsidigt liv. Et liv hvor jeg både har fløjet højt og sunket dybt. Jeg ser derfor mig selv som værende dannet i livet samt fagligt uddannet.

Rummelig

Måske fordi jeg selv er blevet mødt af mange fordomme, gør jeg hvad jeg kan for at have et åbent og fordomsfrit sind. Sammen med mig skal alle kunne være sig selv.

Direkte

Jeg oplever at mange er utrygge ved at stille spørgsmål eller tale om de mere svære ting. Jeg er meget direkte men på en respektfuld måde. Derfor kommer jeg også hurtigere til sagens kerne.

En unik kombination

Forskellen fra mig og mange andre professionelle er, at jeg har prøvet på egen krop hvad det vil sige at overvinde modgang, kriser og elendighed. Mine unikke livserfaringer blandet med min akademiske specialisering og efteruddannelser gør, at jeg indeholder en kombination som de færreste har.

Den første halve time er altid gratis hos mig

Du har selvfølgelig altid muligheden for at se mig an kvit og frit. Noget af det vigtigste er den gode kemi og det skal du selvfølgelig ikke betale for at finde ud af.